stalen deuren rotterdam

Het unieke aan stalen deuren

Toen ik mijn nieuwe huis bouwde, heb ik me lang afgevraagd of ik houten of stalen deuren moest nemen. Ik heb uiteindelijk gekozen voor stalen deuren Rotterdam om een aantal redenen. Ten eerste koos ik voor een stalen beslag voor alle deuren (behalve de garagedeur) en simpelweg wat hout voor de kelderdeur vanwege de lichtheid van het materiaal. 

De looks van hout maar de kracht van staal

Ten tweede wilde ik een deur die eruit zag als een houten deur, dus koos ik voor een zwarte afwerking aan de bovenkant en de stalen basisdeur zag eruit als recent geborsteld staal, dus het was belangrijk dat de deur werd geverfd zou worden, om er echt mooi uit te zien. Ten derde koos ik staal omdat ik niet wist of mijn deur wel zou passen bij de buitenkant van mijn nieuwe huis en ik iets stevigers wilde gebruiken dan hout.

Staal, met een stalen slot

Bovendien heb ik voor staal gekozen omdat ik het mooi vind om een echt stalen slot op de deur te hebben dat zowel met een hangslot als met een stalen sleutel kan worden gesloten en met dezelfde stalen sleutels weer kan worden geopend. Ik doe dit gedeeltelijk omdat mijn partner denkt dat deze deuren veiliger zouden zijn als wij ze op slot kon doen als we niet thuis waren. Daarom heb ik gelijk een dergelijk elektronisch systeem er op gezet dat dit doet. Hier zijn we zeer over te spreken.