Co2 fles vullen

Houtense Aquariaan

Bij de Houtense Aquariaan kun je jouw Co2 fles bijvullen door aquarium experts.

Planten die niet willen groeien is een vorm van frustratie. Zelf blijf je maar geld uitgeven aan nieuwe planten maar zonder succes. Zonde van het geld. In veel gevallen is de oorzaak een gebrek aan voeding.
Met Groei Power pak je dit probleem in een keer goed aan. Alle voedingsstoffen in 1 fles. Gemakkelijk en voordelig en eenvoudig in gebruik voor klanten. De aquarium experts blijven onderzoeken naar nog betere mogelijkheden.

Houtense Aquariaan

Een gezond aquarium

 

Met alleen plantenvoeding ben je er niet. Ook CO2 is belangrijk. Met bio CO2 kun je redelijk goedkoop de CO2 waarde in je aquarium steeds bij beetje hoger maken. Bij De Houtense Aquariaan kun je hele nieuwe Co2 flessen kopen, maar de aquarium experts kunnen de Co2 flessen ook bijvullen. De Houtense Aquariaan werkt op afspraak en is het werk wat gedaan moet worden snel klaar. De kosten voor het vullen: 500 gram €   8,50             1.000 gram € 14,00
1.500 gram € 17,50         2.000 gram € 20,00

Wat ik zelf fijn vond toen ik mijn Co2 fles wilden bijvullen is dat de aquarium experts heel vriendelijk zijn en dat alles snel gebeurd is.