Healing

De ideale praktijk voor healing

Special life

Special Life is de ideale praktijk voor healing. Je kan hier terecht voor lichamelijke/persoonlijke vragen en klachten.
Marcel Voermans helpt mensen in zijn praktijk met persoonlijke dingen. Tijdens de behandeling geeft MarcelVoermans je energie door. Hij komt in je aura en hierbij krijgt hij hulp van boven. Blokkades worden verwijderd waardoor je lichaam zichzelf weer kan genezen. Deze blokkades kunnen overal zitten.
Jijzelf gaat antwoorden krijgen, die krijg je niet van Marcel Voermans, hij helpt je alleen met het bouwen van de weg naar je antwoorden toe.
Van tevoren bespreekt Marcel Voermans in de praktijk voor healing of hij wel bij je aura mag komen. Ook bespreekt hij wat je wilt en wat niet. Vertrouwen is overigens het belangrijkste.Healing

Mijn ervaring

Soms word ik extreem boos en ben ik mezelf niet meer, ik wilde weten waardoor dit kwam en ben gaan zoeken naar een praktijk voor healing. Ik kwam op de site van Special Life terecht en ik heb een afspraak gemaakt. Marcel Voermans heeft me geholpen mezelf te vinden en de kwaaie geest uit me te verwijderen. Dit was allemaal wel spannend voor me want mijn emoties kwamen uit het niets naar boven. Ik vind het erg prettig dat het kwaaie van mij weg is. Marcel Voermans is een prettige en rustige persoon die je helpt met klachten. Heb je ook een lichamelijke of persoonlijke klacht? Benader dan Marcel Voermans, want hij kan je hierbij helpen.