logo

Mijn vriendin was op zoek naar “korte leren jasjes dames”

 

versano-jasMijn vriendin wilde heel er graag een aantal korte leren jasjes dames hebben. Een tijdje geleden is zij namelijk haar leren jasje verloren en sindsdien heeft zij geen mooie korte leren jasjes dames gevonden. Samen met mijn vriendin ben ik op zoek gegaan naar deze jasjes en uiteindelijk hebben wij een aantal mooie jasjes gevonden!

Goed merk

Het jasje dat mijn vriendin zocht moest wel aan specifieke eisen voldoen. De kleur en het model vond mijn vriendin heel erg belangrijk. In de meeste winkels konden wij het jasje niet vonden of de prijs was extreem hoog.

Samen met mijn vriendin was ik de stad van Amsterdam ingegaan. In een winkel hebben wij een hele mooi Versano jas gezien. De jas kwam heel erg in de buurt van wat mijn vriendin eerst had. Omdat het de eerste winkel was die wij waren ingelopen, wist mijn vriendin niet zeker of zij de jas moest halen.

Wij zijn daarna nog naar een aantal andere winkels gegaan, maar niks kwam in de buurt. Mijn vriendin wist daardoor zeker dat zij die jas moest hebben en daarom zijn wij weer terug naar de winkel gegaan.

Met de jas van Versano is mijn vriendin ontzettend tevreden!