websitepromotor-logo

Fijn samengewerkt met een online marketing bureau in Eindhoven

Mijn werkgever had mij de opdracht gegeven om een online marketing bureau Eindhoven te zoeken die ervoor zou kunnen zorgen dat de website beter vindbaar werd. Het leek mij een hele leuke uitdaging en daarom ben ik direct aan de slag gegaan.

De eerste keer

Het was voor mij de eerste keer dat ik zo’n opdracht kreeg. Nog nooit eerder heb ik iets te maken gehad met een online marketing bureau in Eindhoven. Omdat ik niet zo goed wist waar ik moest zoeken heb ik maar besloten om via het internet op zoek te gaan.

websitepromotor-logoVia het internet heb ik eerst naar verhalen gekeken van mensen met positieve ervaringen. De meeste positieve verhalen op de website gingen over het bedrijf Websitepromotor. Al die positieve reacties hebben ervoor gezorgd dat ik een kijkje nam op de website van het bedrijf.

Op de website stond heel veel informatie over de diensten die aangeboden konden worden. Alles wat mijn werkgever wilde konden zij bieden en daarom heb ik het bedrijf voorgelegd aan mijn werkgever.

Toen ik alles had uitgelegd was mijn werkgever enthousiast en daarom heeft hij een afspraak gemaakt met het bedrijf. Volgende week heeft hij de afspraak en ik ben benieuwd!