Tandarts in Turkije, wat een verschil

Tandarts in Turkije, hier kom je natuurlijk niet zomaar op als je in Nederland woont en kampt met gebitsproblemen.Toch is het de moeite waard om eens te kijken op de website, healthtravellers.nl. Je zal al snel begrijpen wat ik bedoel met mijn verhaal. Ook waarom ik op het idee ben gekomen om deze aanrader te delen op dit blog. Zelf ben ik namelijk een zeer tevreden patiënt van de tandarts in Turkije dat via deze organisatie allemaal is gerealiseerd. 

Tandarts in Turkije

Tandarts in Turkije, waarom niet?

Omdat ik een implantaat nodig had en de kosten in Nederland de pan uit stijgen. Ben ik op aanraden van een goede vriend van mij eens gaan kijken naar andere mogelijkheden in het buitenland. Toen ik deze website vond en de recensies las, was ik al snel overtuigd. Diezelfde dag heb ik nog contact opgenomen voor het maken van een afspraak. Al snel zat ik in het vliegtuig op weg naar de praktijk, om mijn gebit in orde te laten maken. De arts was zo erg vriendelijk en de behandeling is mij meer dan 100% meegevallen.

De kwaliteit is echt zeer goed te noemen en dat voor die prijs? Ik ben dan ook meer dan tevreden dat ik deze beslissing heb gemaakt.