mooie-hottub

Perfecte nieuwe aanwinst voor de achtertuin

Er is geen betere aanvulling op een bruisende en leefbare achtertuin dan een kunststof hottub. De afgelopen corona jaren hebben we gemerkt hoe fijn het is om in en rond het eigen huis tijd te spenderen, door bijvoorbeeld lekker in de open lucht te ontspannen in het warme water van een compacte tobbe die in iedere tuin past. De afgelopen jaren is een hottub een veel gebruikelijker object geworden in de achtertuin en veranderd van een product voor mensen met een dikke portemonnee, naar een meer voorkomend verschijnsel in de tuinen van echte buitenmensen, gezelschapsmensen en individuele genieters.

Onjuiste stereotypen

Mensen die niet aan de hottub willen gebruiken vaak het argument dat je lui wordt en overkomt wanneer je in een hottub zit. Dit hoeft niet waar te zijn. Een hottub is een prima middel om vaker buiten te komen en dan op een andere manier van de buitenlucht te genieten, en verder is er natuurlijk ook de ontspanning die dit met zich meebrengt. een hottub maakt niet lui maar stimuleert iemand juist. Mensen zijn verder wel eens bang dat een hottub niet gebruikt zal worden naar aanschaf. De hoeveelheid mogelijkheden die je hebt met een hottub sluit dit uit, de gezellige avondjes met familie en vrienden in een 2 persoons hottub en de ontspanning die je er zelf aan beleeft sluiten dit uit.

Inpassen van een hottub

Een hottub staat in iedere tuin stond eerder al vermeld, klopt dit? Stelt u uzelf is een tuin voor, bestraat met witte tegels over de gehele oppervlakte afgeschermd door een houten schutting, en denk daar is een met hout aan de buitenkant afgewerkte hottub in of een met juist een witte buitenrand, het staat allebei geweldig. Ook een achtertuin met gras, bomen en een klein stenen terras is een prima decor voor een hottub. een klein afdakje is wel handig om ongewenste troep die meegevoerd wordt door de wind uit de hottub te houden.