kerstpakket online kopen

Kerstpakket online kopen: mijn slechtste ervaringen

Bij het kerstpakket online kopen, is het zaak dat je een keuze maakt waarmee je werknemers of andere relaties oprecht blij mee zijn. Ik probeer persoonlijk altijd te gaan voor iets waarvan ik weet dat de ontvanger van het pakket het daadwerkelijk gaat gebruiken en er ook blij mee is. Sommige kerstpakketten schreeuwen nutteloosheid, en komen bij het vuilnis terecht. Dat wil je natuurlijk voorkomen als gever van een kerstpakket. In dit stuk laat ik je weten wat mijn slechtste ervaringen ooit zijn met kerstpakketten, en hoe jij ervoor kunt zorgen dat je niet zo’n grote fout maakt als mijn vroegere werkgevers nogal eens deden.

kerstpakket online kopen

Het slechtste kerstpakket ooit

Ooit, in mijn jongere jaren, werkte ik als receptionist bij een hotel. Het was een grote, succesvolle hotelketen, maar het bedrijf gaf kerstpakketten alleen aan personeel in hogere posities, zoals bijvoorbeeld management en directie. Daarom besloot de manager van onze hotelketen zelf een kerstpakket te maken. Dat had ze natuurlijk niet hoeven doen, maar achteraf had ze het ook net zo goed kunnen laten. Het kerstpakket bestond uit 2 dingen: een bakje van bamboo voor nootjes, en een zak nootjes. 

Om dat soort dingen te voorkomen, is het altijd goed om een kerstpakket te bestellen met levensmiddelen die jouw werknemers daadwerkelijk zullen gebruiken en waarderen. Kijk online voor de opties.