Optiply; gespecialiseerd in software voorraadbeheer

Optiply, ben jij er al bekend mee? Sinds enkele jaren richt dit bedrijf zich op de optimalisatie van voorraden. Ze zijn zelfs gespecialiseerd in software voor voorraadbeheer. Geheel meegaand met de huidige tijden werken ze voornamelijk voor e-commerce en online groothandels. Door gebruik te maken van algoritme wordt de verkoopdata geanalyseerd. Ideaal voor bedrijven, omdat het een hoop werk uit handen neemt. Wil jij zorgdragen voor een goedlopend bedrijf met altijd de juiste voorraden, dan is Optiply zeker een aanrader.

Dit is het team van Optiply

Medewerkers van Optiply wonen zowel in Nederland als in het buitenland. Ook studies zijn afgerond in het buitenland zoals in Portugal. Met tien man sterk wordt er elke dag gewerkt aan het bieden van ondersteuning door de software en werken ze keihard aan verbetering. Er is een software enigeer aanwezig, die zich gespecialiseerd heeft om de, voor de meeste mensen ingewikkelde, software te kunnen bouwen en uitbreiden. De collega van software inkoop richt zich vervolgens op verbeterpunten en alternatieve via diverse webwinkel.

Hard werken wordt beloond

Het team werkt nauwkeurig met elkaar samen en dat wordt beloond! Ze mogen zich inmiddels gelukkig prijzen met het winnen van de TIM award van ICT media. De TIM award wordt uitgereikt aan bedrijven met innovatie hoog in het vaandel. Op deze wijze wil ICT media projecten belonen en stimuleren in de stappen en processen die gedaan zijn. En in de toekomst gemaakt worden. Via de LinkedIn pagina van Optiply kun je de ontwikkelingen van dit bedrijf volgen, zie je uit welke mensen het team bestaat en of er vacatures zijn.