logo_op_blauw_nieuw_uitsnede2

Speciale kunststof techniek van Euro-techniek

slijpen_close_175Een klant van ons wilde voor een product een speciale kunststof techniek toegepast hebben. Helaas beheersten wij deze kunststof techniek niet goed en daarom hebben wij een extern bedrijf ingeschakeld. Het bedrijf dat wij in hadden geschakeld heet Euro-Techniek.

Goede kwaliteit

Wij hebben al eens eerder dit soort aanvragen gehad en daarvoor hebben wij al eerder gebruik gemaakt van het bedrijf Euro-Techniek. De kwaliteit die zij leveren vinden wij goed genoeg en daarom schakelen wij het bedrijf regelmatig in.

Er is al gekeken of wij die kunststof techniek ook moeten gaan aanbieden, maar voor ons zou dat niet handig zijn. De vraag naar die techniek is op dit moment zo laag dat wij ons beter kunnen focussen op de technieken waar wij goed in zijn. Misschien dat wij in de toekomst wel nog gebruik gaan maken van die techniek, maar dat zien wij dan wel.

Voor nu maken wij gebruik van de diensten van Euro-Techniek, omdat wij dan opdrachten niet hoeven af te slaan. Heel veel klanten zijn al tevreden over de kwaliteit die zij leveren en daarom bieden wij de techniek wel aan.

Onze klant was deze keer ook weer tevreden en daar waren wij heel erg blij mee!