winkelruimte te huur Breda

Eindelijk! Een winkelruimte te huur Breda gevonden, ik kwam ineens op deze site. Ik kon mijn geluk niet op want ik was al een langere tijd opzoek naar een betaalbare winkelruimte, maar vooral in Breda zijn alle panden aan de prijzige kant. Nu op deze site kwam ik de perfecte prijsklasse tegen.

huur

Winkel naar wens

Op de website had ik keuze uit verschillende ruimtes, een kijkje genomen maar het zat allemaal wel goed. Alle extra dingen die erbij kwamen voor zo’n goede prijs kon ik niet geloven. Gelijk een contract getekend en een overeenkomst bereikt met de verhuurder. Mijn winkel valt goed in de smaak bij de klanten, ik heb geluk dat ik zo’n mooi plekje in Breda heb kunnen bemachtigen. Superveel mensen komen er langs en daarom komen er ook veel mensen even een kijkje nemen. Omdat alles goed is geregeld hoef ik me nergens zorgen over te maken. Alles wat op hun website staat is ook echt waar. Mijn winkel was goed ingericht en er was genoeg ruimte om alles te kunnen realiseren.

Voor iedereen die net zoals ik in Breda een ruimte wil huren, dan raad ik je echt aan om hier op de website te kijken, echt perfect!