hip geboortekaartje

Wat een leuk hip geboortekaartje

Een hip geboortekaartje is het geworden voor onze dochter. Zij is inmiddels al zes weken oud en de mooie aankondiging van haar komst staat nog altijd te pronken op onze kast. Nog steeds komen er mensen bij ons op kraamvisite en telkens weer mogen wij een enorm compliment over de kaart ontvangen. Dit bracht mij op het idee om dit bericht te plaatsen op dit blog. Niet alleen omdat ik vind dat ik een goede keuze heb gemaakt. Maar ook omdat je hier een uitstekende kwaliteit kunt verwachten voor een zeer goede prijs.

hip geboortekaartje

Je kunt gegarandeerd slagen

Een hip geboortekaartje is niet zomaar een stijl. Er zijn namelijk diverse categorieën waar je een keuze uit kunt maken. Hierdoor is er voor een ieder zijn smaak wel iets te vinden. Kom je er dan alsnog niet uit? Dan heb je zelf de mogelijk om via de website jouw eigen unieke ontwerp te maken. Tevens kun je gratis een proefafdruk bestellen om alvast te zien hoe het eindresultaat moet gaan worden. 

Daarom is dit beslist een adres om te onthouden. Omdat je hier eigenlijk alle kanten op kunt gaan. Neem daarom zelf maar eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel.