Velgen en banden

De nieuwste BMW’s op de markt

De BMW M-serie is een reeks hoog gepresteerde auto’s die door de Duitse autofabrikant BMW worden gebouwd. De M-serie is een sub-label van de BMW-groep en bouwt op de successen van de BMW-sportwagens. Momenteel maakt de M-serie onderdeel uit van de BMW-M GmbH, een dochteronderneming van de BMW-groep. Het huidige assortiment van de M-serie bestaat onder andere uit de BMW M2, BMW M3, BMW M4, BMW M5, BMW M6 en de BMW X5M en X6M. De bmw m velgen 18 inch zijn zeer populaire en flitsende velgen voor onder jouw nieuwe mooie BMW. Schaf er een aan online of in een fysieke winkel naar jouw keuze.

Geschiedenis

De BMW M-serie is ontstaan in 1972, toen de eerste M-auto werd gelanceerd: de BMW 3.0 CSL. Deze auto was bedoeld om mee te dingen naar de Europese Kampioenschappen. De 3.0 CSL was een versie van de normale 3-serie die lichter en krachtiger was gemaakt. Deze auto was een groot succes en won in zijn eerste jaar al het Duitse en Europese kampioenschap. In de jaren 80 werd de M-serie uitgebreid met de M5 en M6. Deze twee modellen waren bedoeld om het imago van de M-serie als een sportieve en krachtige auto verder uit te bouwen. In de jaren 90 kwam daar nog de M3 bij, een krachtige versie van de normale 3-serie. Deze auto was bedoeld voor de racebaan, maar werd ook erg populair als straatauto. De bmw E performance velgen zijn erg gewild.

De 21e eeuw

In de 21e eeuw is de M-serie verder uitgebreid met de X5M en X6M. Dit zijn speciale versies van de BMW X5 en X6, die krachtiger en sportiever zijn gemaakt. Deze twee modellen zijn bedoeld voor mensen die houden van snelheid en luxe.  De BMW M-serie is dus een reeks krachtige en sportieve autootjes die door de Duitse autofabrikant BMW worden gebouwd. Deze auto’s zijn bedoeld voor mensen die van snelheid en luxe houden. Als je een BMW M-auto wilt kopen, moet je wel goed nadenken over welk model je wilt. Elk model heeft namelijk zijn eigen kenmerken en prijskaartje.