Voor elke huidtype een gezichtsmasker online te koop

Sinds het moment dat ik minstens één keer per maand een gezichtsmasker gebruik voelt mijn huid heel anders aan. Vooral nu ik de site van RAU Cosmetics heb ontdekt weet ik dat ik hier alleen maar goede producten koop. Deze producten bestaan niet alleen uit gezichtsmaskers maar ook uit body lotions, peelings, crèmes en zonbescherming. Zo is er voor iedere huidtype wel een product te koop en het leuke is dat je bij elke bestelling een proefmonster in je pakje vindt. Op deze manier kan je kennis maken met andere verschillende producten.  gezichtsmasker

Even lekker relaxen met een masker van RAU Cosmetics

Zodra je een masker van RAU Cosmetics gaat gebruiken is het een moment van even lekker relaxen. Dit is voor mij dan ook vaak het moment dat ik mij even helemaal verwen door ook nog een lekker stuk chocolade erbij te eten. Zodra ik mijn masker er weer vanaf haal voel ik mij dan ook als herboren.

Door de mogelijkheid om je verzorgingsproducten online te bestellen, bestel ik altijd veel meer. Zo moest ik laatst een cadeautje halen voor een nicht van mij, altijd moeilijk om met het juiste cadeau aan te komen. Daarom heb ik voor haar een waardebon van RAU Cosmetics gekocht, zo kan zij zelf iets uitzoeken.