notaris vereffenaar

Notaris vereffenaar inschakelen

Een tijd geleden hebben wij een notaris vereffenaar ingeschakeld. Dit is een persoon die onafhankelijk, maar wel volgens de juiste richtlijnen bepaalde zaken kan afhandelen. Bij Lexperience werken meerdere professionele notarissen , die diverse taken al hebben afgehandeld. Vooral bij nalatenschappen komt vaak veel verdriet bij kijken, helemaal wanneer er alleen maar schulden zijn.

Zodra er iemand is overleden, komt hier veel bij kijken. Niet alleen moet er de uitvaart geregeld worden, maar nog veel meer. Vooral het verdelen van de goederen en de financiële zaken regelen, daar wringt de schoen vaak.

Via Lexperience een notaris vereffenaar ingeschakeld

Het regelen van de uitvaart dat ging bijna vanzelf. De overledene, onze moeder, had hier veel aandacht en zorg aan besteed en bijna alles hiervoor op papier gezet. Echter werd het een stuk lastiger toen wij bij de verdeling van de spullen kwamen. Er stond niets op papier en dat maakte het een stuk lastiger.

Samen met mijn broer hebben wij er een professioneel bij laten komen, van Lexperience. Want er waren meer schulden dan het bedrag wat op de rekening stond. Gelukkig heeft deze notaris ervoor kunnen zorgen dat alles tot in de puntjes werd geregeld. De meeste schulden werden weggewerkt en daar waren wij enorm tevreden over.