Ben jij op zoek naar geboortekaartjes jongens?

Het kopen van geboortekaartjes jongens lijkt gemakkelijk als dat het daadwerkelijk is. Wanneer je namelijk een website hebt gevonden moet je nog kijken welke kleuren je wilt gebruiken, hoeveel je er nodig hebt. Ikzelf vond het ook altijd erg moeilijk om te zoeken naar geboortekaartjes. Ben zelf moeder van drie, heb dan al drie keer gezocht naar kaartjes om te laten drukken…

1441956878.7281

Doordat onze vriendin in verwachting is wilde ze graag alles van tevoren geregeld hebben. Dit vanwege het feit dat het zoeken naar een passend kaartje lastiger is als dat het lijkt… Er zijn namelijk enorm veel bedrijven te vinden waar je gerust kaartjes bestellen kan.

Bij Kissgeboortekaartjes kan je dan ook gemakkelijk een kaartje bestellen die je geheel naar eigen wens invult. Vanaf de kleuren tot aan de lettertype is geheel aan te passen. Ikzelf heb namelijk ook bij hun mijn kaartjes besteld en weet maar al te goed dat het hier echt om kwaliteit gaat voor een betaalbare prijs.

Ook mijn vriendin heeft ervoor gekozen om daar te bestellen! Samen hebben we gekeken naar de kaartjes, echter moet ze eerst bevallen willen wij de kaartjes kunnen bestellen.