kaarten

Geboortekaartje met foto besteld

foto-kaartToen mijn zoontje werd geboren waren wij druk bezig met het regelen van allerlei dingen. Een van de dingen die ik mocht doen was het bestellen van een geboortekaartje met foto.

Makkelijk online

Vroeger moest je altijd naar een drukkerij of naar een printshop voor een geboortekaartje met foto, maar nu kan dat heel erg makkelijk online worden gedaan.

Voor het bestellen van de kaartjes heb ik de website van Kisscards gebruikt. Het aanbod op de website is ontzettend groot en via de website kon ik heel makkelijk zelf een kaartje samenstellen. De foto heb ik op het kaartje gezet en voor de zekerheid heb ik een proefdruk besteld.

Toen de proefdruk binnenkwam was ik verbaasd over de hoge kwaliteit, omdat het redelijk voordelig was. Mijn vrouw was ook heel erg tevreden en daarom heb ik alle kaartjes besteld.

Wij vonden het heel erg leuk om een kaartje te versturen met een foto, zodat iedereen kon zien hoe mooi ons kindje was geworden.

Van heel veel mensen hebben wij leuke berichtjes en felicitaties gekregen. En heel veel mensen hadden het over de leuke kaart met de foto.

Wij waren heel erg tevreden met de kaart van Kisscards!