Een brassband geeft sfeer aan je feest

Vier je een feestje en wil je daar graag een brassband voor inhuren? Ook daarvoor kun je bij een evenementenbureau zoals Evenses terecht. Via hen kun je deze bands boeken die voor een extra feestelijk tintje op je evenement zorgen.
Kenmerken van een brassband

Een brassband bestaat uit een aantal verschillende blazers maar wordt ook begeleid door verschillende slaginstrumenten. Vaak worden de muziekgroepen begeleid door een groep dansers. Als je een evenement of festival houdt dat wel een feestelijk tintje kan gebruiken is een brassband zeker aan te raden. De muziek die een brassband ten gehore brengt is van origine een mix van Europese militaire muziek en Afrikaanse muziek en werd door de slaven vanuit Afrika naar Amerika gebracht.
Hoe boek je een goede brassband?

Een brassband boek je eenvoudig via de website van Evenses. Je kunt kiezen uit twee groepen waarvan de eerste in diverse samenstellingen te boeken is. Er zijn een paar van tevoren vastgestelde versies mogelijk maar je kunt ook zelf bepalen in welke vorm je de band het liefste wilt zien en horen. Neem hiervoor altijd contact op met het evenementenbureau zodat je de mogelijkheden kunt bespreken en kunt kijken op welke dagen de band beschikbaar is. Daarnaast kun je een offerte aanvragen zodat je weet wat de band je gaat kosten. Behalve de band zijn er ook tal van extra’s mogelijk die je er goed mee kunt combineren en die ook te boeken zijn via het evenementenbureau.