De Laminaat Expert: voor de mooiste vloer. Gratis gelegd!

We hadden er lang naar uitgekeken: ons nieuwe huis. We hadden ons hadden ingeschreven op een bouwproject in een compleet nieuw te bouwen wijk. We hielden de vorderingen van de bouw nauwlettend in de gaten. Elk stapje in het bouwproces hebben we vastgelegd in albums vol met foto’s. Bij de eerste oplevering hebben we de woning laten keuren om zeker te weten of de kwaliteit voldoet aan de gestelde normen en eisen. Dan wordt meteen gekeken of de bouw overeenstemt met de technische omschrijvingen en tekeningen. Tenslotte zijn wij ook maar leken en gezien onze investering in het project is zo’n keuring toch de moeite waard. Het goede nieuws is dat, op een paar details na, de woning is goedgekeurd. Het inrichten kon beginnen!

Wanden en vloeren

Aan het plafond hoefden we niets te doen. De muren lieten we wit spuiten. We houden van een strakke inrichting. Wit houdt het lekker fris en licht in huis. We hebben ons uitgebreid georiënteerd op de vloeren. In de slaapkamer wilden we hoogpolig tapijt. Dat is lekker warm aan de voeten. Voor de rest van het huis kozen we voor laminaat. Laminaat is er in allerlei soorten, maten en dessins. De vraag is welke uitstraling je wenst. Zo’n vloer is toch een enorm oppervlak. Daarmee bepaalt je keuze voor een belangrijk deel de sfeer.

De beste deal

We wilden de inrichting en de verhuizing zo snel mogelijk geregeld hebben. Daarom besloten we om het laminaat te laten leggen. Wij hebben gekozen voor De Laminaat Expert. Dat was een kwestie van mond-tot-mond reclame. Vrienden van ons hebben daar hun vloer naar volle tevredenheid aangeschaft. Bovendien wordt het Laminaat Gratis Gelegd. Op de site van De Laminaat Expert staan drie deals, onderverdeeld in verschillende prijsklassen, variërend van €19,95 tot €29,95 per vierkante meter. Het verschil zit in het soort laminaat dat je kiest: ‘goedkoopst‘, ‘meest gekozen’ of ‘beste kwaliteit topmerken’. Het leggen is inclusief bezorging, plaatsing, plinten en het leggen van de ondervloer. Dan hadden we nog een speciale wens in verband met de vloerverwarming. Dat vraagt een speciale ondervloer, die geschikt is voor vloerverwarming. Gelukkig blijken ze daar bij De Laminaat Expert veel ervaring mee te hebben. Nadat we onze keuze hadden gemaakt konden we eenvoudig en met een druk op de knop een vrijblijvende offerte aanvragen. Die hadden we ook binnen no-time ontvangen. Inmiddels is de verhuizing achter de rug. We zijn zo blij met ons huis én met onze vloer! Het geeft ons huis een strakke, stijlvolle uitstraling.