rijbewijs b halen bij Osseforth

Persoonlijk vindt ik kwaliteit belangrijk. Dat is ook de reden dat ik ervoor heb gekozen om bij Osseforth mijn rijbewijs b te halen. Het bedrijf is super professioneel en beschikt over ervaren instructeurs. Het is super belangrijk dat je goede instructeurs hebt. Een instructeur kan namelijk het verschil maken of jij 25 lessen nodig hebt of 35.

Prettige werkwijze

Mijn eerste les was een proefles. Tijdens de proefles beviel alles uitstekend. Ik koos er daarom ook voor om een pakket af te nemen. Het pakket was scherp afgeprijsd. Op het moment dat ik begon met lessen kon je duidelijk merken dat mijn instructeur veel ervaring heeft. Hij speelde goed in op bepaalde situaties en we namen elke les de fouten door en de sterkere punten. Persoonlijk vindt ik dat erg fijn!

In totaal had ik 26 lessen nodig om mijn rijbewijs b te halen. Aangezien ik een persoon ben die erg zenuwachtig is voor examens had ik dat niet verwacht. Toch gaf de examinator aan dat ik uitstekend had gereden. Aangezien ze scherpe prijzen hebben en kwaliteit leveren, vindt ik het echt een aanrader om hier jouw rijbewijs te halen. De voorzieningen zijn perfect!