logo

Van Bergeijk Office Support

Over Van Bergeijk Office Support

Projectondersteuning is het ondersteunen bij bepaalde werkzaamheden van verschillende projecten.
Project ondersteuners van Van Bergeijk Office Support kan veel dingen voor je betekenen, denk aan: assisteren van de projectmanager bij projecten en bijvoorbeeld bijhouden van actiepunten en risico’s.
Heb je een groot project en wil je aan je eigen projectteam nog een projectondersteuning toevoegen? Iemand die het overzicht behoudt en extra ondersteuning biedt, dan is van Bergeijk Office Support ideaal. Je kan ook erbij vermelden hoeveel uur je wilt dat de projectondersteuner helpt, zowel hoeveel uur per dag/ in de week en per maand.bezig

Van Bergeijk Office Support wordt door Jessica van Bergeijk gerund, zij pakt elk project enthousiast, professioneel en netjes aan.

Mijn ervaring

Ik ben zeer tevreden over de projectondersteuning van Bergeijk Office Support, want dit bedrijf hielp me zeer goed met het ondersteunen van projecten. Ze communiceren en spelen optimaal in op onze wensen en behoeften. Een behoeften van het bedrijf van mij was dat de projectondersteuner zich alleen bezig hield met een bepaald deel van het project. Dat doet die persoon dan ook uitstekend en de projectondersteuner bemoeit zich niet met overige taken.