Ik wil mijn aanhanger rijbewijs halen!

Ik wil mijn aanhanger rijbewijs halen! Normaal gesproken hang ik de aanhanger gewoon achter de auto in de hoop dat ik niet staande wordt gehouden door de politie. Helaas was dit voor een enkele weken terug wel het geval waardoor ik een fikse boete heb  gehad. Hier baalde ik zo van waardoor ik ervoor heb gekozen om een rijschool te zoeken die mij aan dit rijbewijs kan koppelen.

logo1

Zodoende ben ik gaan zoeken op het internet in de hoop het snel te vinden. Verkeersschool Wesseldijk was dan ook het eerste wat ik had gezien waar het mogelijk is om dit rijbewijs te behalen. Ook in de kosten scheelt het enorm vergeleken met wat ik elders heb gezien. Hierdoor heb ik dan ook besloten om me bij hun in de schrijven in de hoop niet nog zo’n bekeuring te krijgen!

Mijn eerste rijles bij hun had ik het ook uitgelegd wat de reden hiervan is. Lichtelijke schaamte natuurlijk aangezien ik het ook niet goed keur als mijn kinderen dit zouden doen. Uiteindelijk ben ik wel geslaagd en zal ik ook nooit meer zoiets doen om een bekeuring te riskeren!