Belangrijke kredietinfo opvragen doe je bij dit bedrijf

Het is altijd handig om meer kredietinfo van jezelf te weten, maar het is ook handig om meer kredietinfo te hebben van een plek waar je bijvoorbeeld gaat werken. Je wilt ze namelijk vertrouwen en zeker weten dat het goed gaat in dit bedrijf en ze je ook echt kunnen betalen. Krediet kun je beter niet opvragen bij het bedrijf waar je gaat werken, maar juist bij een externe partij. Bij CBMK kun je kredietinfo van een bedrijf of organisatie makkelijk opvragen. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Ook andersom, dus voor een bedrijf dat iemand aanneemt, is het handig om kredietinformatie aan te vragen.

Verschillende manieren om kredietinfo op te vragen

Er zijn bij CBMK verschillende manieren om kredietinformatie op te vragen. Zo kun je een overzicht krijgen door middel van een kredietrapport. Hier zie je snel hoe het in elkaar zit. Een rapport komt voort uit een kredietwaardigheidstest. Voor een uitgebreider kredietrapport gaan de vakmensen bij CBMK aan de slag met de data van het bedrijf waar je het van opvraagt. Hierbij wordt gekeken naar jaarverslagen en informatie rondom betaling en dan heb je binnen een dag dat rapport. Met de alertservice kun je doorlopend nieuws krijgen over de kredietinfo.

Bezoek onderstaande link voor meer informatie over kredietinfo

Kredietinfo kan op meerdere manieren worden opgevraagd en vastgelegd in een rapport. Kredietinfo opvragen van een bedrijf of persoon geeft je de zekerheid dat het krediet van diegene goed zit, of juist helemaal niet. Dit is goed om te weten voor je een verbintenis aangaat. Voor meer informatie over kredietinformatie bezoek je de website van het CBMK.