Ongedierte bestrijden in uw winkel

Ongedierte bestrijden in uw winkel

Tips om ongedierte buiten te houden

Heeft u een goedlopende winkel waar veel mensen over de vloer komen? Dan wilt u ongedierte, zoals vliegen, kakkerlakken of muizen en ratten uiteraard liever niet binnen laten. Mens die uw winkel bezoeken verwachten dat ze veilig en schoon kunnen winkelen. Om dat mogelijk te maken, geven wij u in dit blog een aantal tips waarmee u ongedierte buiten kunt houden. Doe er uw voordeel mee en doe uw klanten een groot plezier.

Hygiëne voorop in uw winkel

Voor het runnen van een winkel zijn niet veel regels waaraan u moet voldoen. Zeker niet op het gebied van hygiëne. Maar het is natuurlijk wel een ongeschreven regel dat u ervoor zorgt dat uw personeel en uw klanten geen hinder hebben van ongedierte in uw zaak. Daarom is ongedierte bestrijden één van de belangrijkste taken die u heeft. Hoe u dat kunt doen, leest u hieronder.

Zelf ongedierte bestrijden in uw winkel

Wij gaan ervan uit dat u gemiddeld genomen alles doet om uw zaak schoon te houden van ongedierte. Maar wij weten ook dat dat niet altijd meevalt en dat u wellicht wat tips kunt gebruiken. Hoe kunt u eigenhandig ongedierte bestrijden?

  • Laat aan het einde van de dag geen afval in de winkel liggen. Ruim alles op in goed afgesloten containers of prullenbakken.
  • Plaats horren bij ramen en deuren om vliegen te weren.
  • Geef ongedierte geen kans om uw zaak binnen te sluipen door ramen en deuren zoveel mogelijk dicht te houden.
  • Dicht gaten en kieren om muizen en ratten zeker geen toegang tot uw winkel te geven.
  • Gebruik voor het bewaren van voedsel afgesloten bakken. Zo lokt u zeker geen ongedierte dat op zoek is naar hun dagelijkse kostje.

Hulp inroepen van professionele ongediertebestrijding

Komt u er met bovenstaande tips niet uit en heeft blijvende hinder van vervelend ongedierte? Dan kunt u uiteraard altijd de hulp inroepen van een professionele ongediertebestrijding. Er zijn er diverse in het land actief. Zij kunnen in uw winkel altijd ongedierte bestrijden, zodat u van de hinderlijke overlast verlost bent. En u weet zeker dat alle soorten ongedierte uw winkel zullen overslaan en dat uw klanten gewoon blijven komen.

Meer weten over ongedierte bestrijden? Wij vertellen u er graag meer over. Neem daarom gerust contact met ons op.