Lichtkoepel zonwering

Daglicht laat je gezin stralen


Zonlicht brengt sfeer in huis en is gezond. Toch hebben veel huizen weinig ramen om het zonlicht naar binnen te laten schijnen. Veel mensen zijn bang dat het te warm of te fel gaat zijn wanneer je een lichtkoepel aanbrengt. Toch is hier een oplossing voor in de zin van een lichtkoepel zonwering. Je hebt dan de voordelen van een lichtkoepel en een zonwering. De warmte blijft buiten en het licht blijft binnen. 

Lichtkoepel zonwering

Snel en deskundig gemonteerd 

Er zijn veel verschillende lichtkoepels die bij verschillende interieurs passen. Wanneer je de juiste lichtkoepel zonwering hebt uitgekozen kun je door middel van een slimme online tool de lichtkoepel op de juiste manier monteren. Er wordt geholpen met de sparingsmaten en de basis tips om een lichtkoepel te plaatsen. Eenmaal geplaatst dan is het belangrijk om de zonwering lichtkoepel goed te onderhouden met bijvoorbeeld de reiniger Illumy.
Wil je niet zelf de lichtkoepel monteren dan zijn er professionals die dit uit handen nemen en vakkundig de lichtkoepel bij je thuis plaatsen. Wat veel mensen niet weten is dat het van belang is dat een lichtkoepel ook braakwerend is. Veel inbraken zijn gebeurt door een niet inbraakwerende lichtkoepel. De lichtkoepels van Luxlight zijn inbraakwerend en zorgen voor een veilige omgeving.