De beste kattenstaarten voor in je huis

Kattenstaarten zijn een unieke vorm van huisdecoratie bij jouw deurkozijnen. De kattenstaarten hebben een decoratieve uitstraling en zijn daarnaast ook een efficiënte manier om vliegende insecten buiten de deur te houden. Kattenstaarten zijn eenvoudig met je interieur te combineren door de grote variatie aan soorten en kleuren die er bij vliegengordijnencenter.nl te koop zijn. 

Efficiënt in gebruik

Kattenstaarten passen bij elk interieur. Of je nu veel tierlantijntjes hebt staan of juist houdt van een strak design. Je kunt de kattenstaarten goed hiermee combineren, dankzij het enorme aanbod aan verschillende soorten. Dit soort vliegengordijn is ook fijn in het onderhoud. De slierten sluiten goed op elkaar aan zodat ze één geheel vormen voor een strakke look en een optimale preventie van binnentredende insecten. Daarnaast zijn ze makkelijk schoon te houden door er even met de stoffer langs te gaan. Mochten de slierten tussen je deur vast komen zitten, dan zal je geen beschadiging zien. De slierten zijn zo ontwikkeld dat je zelfs met intensief gebruik ervan nog kunt genieten van de kwaliteit van de kattenstaarten. 

Overal bruikbaar

Kattenstaarten zijn te gebruiken bij elke deuropening. De meest gebruikelijk plaatsen zijn bij de achterdeur naar de tuin en de deur van de woonkamer naar de gang of de trap toe, maar als jij een andere deuropening ermee wilt bezetten dan kan dit ook. Het ophangen van de kattenstaarten is heel eenvoudig door de kunststof bevestigingsstrip bovenaan de deurpost vast te maken. De standaard maat van een kattenstaarten vliegengordijn is 90 x 220 cm, de standaard maat van een deurpost in je huis, maar er is ook een kleinere variant beschikbaar van 56 x 180 cm. Deze is vooral goed te gebruiken voor bijvoorbeeld je caravan of camper, wanneer je de natuur intrekt voor een mooie vakantie. Voor de rest blijft het principe hetzelfde. Wil jij overal kunnen genieten van het gemak en comfort dat een kattenstaarten vliegengordijn met zich meebrengt? Bestel deze dan op maat bij vliegengordijnencenter.nl.