Ontstoppingsdienst Amstelveen

Is een Ontstoppingsdienst Amstelveen het extra geld waard?

Als je mijn zoekgeschiedenis opent is het eerste wat je bovenaan ziet staan: “Ontstoppingsdienst Amstelveen”. Het zit namelijk zo. Mijn zoontje vindt het helemaal geweldig om met speelgoed slijm te spelen. Hij kan er echt uren zoet mee zijn. Tot hij besloot niet meer zo zoet te zijn, en een poging te wagen zijn slijm door de gootsteen te spoelen. Gevolg: een verstopte gootsteen.

Makkelijke zoektocht 

Ik ging gelijk zoeken naar een Ontstoppingsdienst Amstelveen die deze klus kon klaren. Het duurde niet lang voordat ik er eentje in de buurt had gevonden met tijd in zijn agenda om naar mijn geliefde gootsteentje te kijken. Ik stond echt te springen omdat hij zo snel langs kon komen. En dat voor een redelijk schappelijke prijs, al blijft het toch redelijk zuur om hier geld aan uit te moeten geven.

Zo gepiept

Toen meneer de loodgieter, zoals mijn zoontje hem noemt, eenmaal langs kwam vroeg hij als eerste hoe ik dacht dat de verstopping was ontstaan. Toen ik het eenmaal had uitgelegd, vertelde hij me dat dit de eerste keer was dat hij ooit een verstopping door slijm op had moeten lossen. Toen hij begon dacht ik nog ik moet hem wel wat te drinken aanbieden. Voordat ik een woord uit kon brengen riep hij al: “Ik ben klaar!”. Zo snel was het probleem verholpen. 

Conclusie

Redelijke prijs, snel terecht, snel gerepareerd en dat alles zonder zelf een vinger uit te hoeven steken. Mijn ervaring is heel positief en ik zou het iedereen aanraden. Dus heb jij ook een zwembad in je keuken? Roep dan de hulp in van een loodgieter!