Huis kopen

Makelaar Hoeven

Vorig jaar heb ik mijn oude appartement verkocht en een nieuwe eengezinswoning in Hoeven gekocht. Dit was mij allemaal niet zo snel gelukt zonder de hulp van Rademakersmakelaardij.nl, de makelaar in Hoeven.

Eengezinswoning


Ik was al een tijdje op zoek naar een eengezinswoning in Hoeven. Ik had al een aantal woningen bekeken, maar steeds was het toch niet de woning die ik zocht. Totdat ik een woning ging bezichtigen die Rademakers makelaardij in de verkoop had. Ik was gelijk verliefd op dat huis. Maar ik had nog wel een appartement wat ik moest verkopen. En dat vond ik toch wel spannend. Zou dat allemaal snel genoeg lukken?

Appartement verkopen


Ik vertelde de makelaar waar mijn twijfel lag en hij stelde mij eigenlijk gelijk gerust. Hij gaf aan dat het een appartement was in een geliefde wijk en dat daar wel vraag naar was. Dus heb ik de gok genomen: de eengezinswoning gekocht en het appartement in de verkoop gedaan bij Rademakers makelaardij. En zij hebben waar gemaakt wat ze gezegd hadden. Binnen drie maanden was ik mijn appartement kwijt en ook nog eens voor een goede prijs. Dit kwam goed uit, want zo kon ik wat extra geld steken in het nieuwe huis.

Dus als jij een goede makelaar in Hoeven zoekt, zou ik zeker eens contact opnemen met Rademakers makelaardij. Zij kunnen jou vast en zeker helpen!