Snel een loodgieter nodig bel naar loodgietersbedrijf Amsterdam

Normaal ben ik best wel handig wanneer er een klus in huis moet worden gedaan. Maar zodra er een waterleiding moet worden aangelegd dan bel ik liever naar loodgietersbedrijf Amsterdam. De medewerkers van S.K. Fleur hebben heel wat meer ervaring wat dit betreft. Wij zijn bezig met het verbouwen van onze keuken, maar doordat ik een verkeerde leiding wilde verplaatsen ging het mis. Het water spoot alle kanten uit en het enige wat ik kon doen was het water afsluiten. Behalve een flinke ravage was alles onder water gelopen. Gelukkig stond de loodgieter al na een uur aan de deur om een nieuwe leiding aan te leggen.  loodgietersbedrijf Amsterdam

Zeer goed geholpen door de loodgieter

Voortaan laat ik dit soort verbouwingen wel aan de vakman over. Want zonder de loodgieter hadden wij inmiddels een zwembad in huis. Een voordeel is dat S.K. Fleur een zeer allround is. Hier vind je alle expertise onder één dak en hoeft dus niet verder te zoeken.

Inmiddels is onze keuken alweer in gebruik en is van de grote ravage niets meer te merken. Mochten wij in de toekomst nog het een en ander in huis gaan verbouwen dan weet ik wel welk bedrijf ik ga bellen.