winkelpand

De mooiste winkelruimte Breda gehuurd!

winkelpand

Nieuwe winkel

Toen mijn vriendin en ik besloten een nieuwe winkel te openen, wilden wij een winkelruimte Breda gaan huren. Je hoort wel eens dat het lastig is een goede winkelruimte in Breda te huren voor een mooie prijs. Wij dachten dat het wel mee zou vallen, echter viel dat vies tegen. Ook wij moesten een hele tijd zoeken voordat wij de ideale locatie hadden gevonden. In eerste instantie reden wij door het centrum om te zien wat er nog vrij stond. Toen wij contact opnamen met bedrijven gaven zij ons belachelijke prijzen.

Daar moest iets beters voor zijn! Daar waren wij van overtuigd. Na een korte online zoektocht hadden wij Sandship gevonden. Sandship verhuurt onder andere winkelruimtes in Breda en ook opslagruimtes. Met hen hebben wij toen contact opgenomen voor de details. De ideale locatie hadden wij al zien staan namelijk.

Het duurde niet lang of wij waren met zijn allen tot een overeenstemming gekomen. Zo hebben wij in de toekomst ook een opslagruimte in Breda achter de hand, mocht dat nodig zijn. Voor nu hebben wij in ieder geval het mooiste winkelpand in Breda geregeld voor de perfecte prijs. Mijn dag kan niet meer stuk!