inkomen

Freelance factoring

Ontdek freelance factoring en ervaar de voordelen. Bij Finqle kun jij je namelijk gewoon blijven concentreren op jouw core business, namelijk het leveren van jouw eigen product of dienst. Bij Finqle zorgen ze ervoor dat zij de rest voor jou uit handen nemen zodat jij daar geen omkijken meer naar hebt. Zo heb jij die zorgen niet meer en kun jij doen wat je het allerleukst vindt. Lees hieronder snel verder voor meer informatie.

Freelance factoring

Wat is freelance factoring?

Met freelance factoring zorgt Finqle ervoor dat zij zzp’ers en freelancers voorzien van hun debiteurenfinanciering. Dit doen zij door middel van American factoring. Je kunt je aanmelden, online de overeenkomst tekenen en vervolgens zorgt Finqle ervoor dat jouw factuur binnen één dag verwerkt wordt en uitbetaald op jouw rekening. Zij controleren namelijk binnen één dag al de kredietwaardigheid van je opdrachtgever. Na betaling regelen zij ook de rest.

Administratie

Wat zijn de voordelen van deze dienst?

De voordelen van de diensten van Finqle, zoals freelance factoring, zijn enorm. Jij kunt namelijk als ondernemer doen waar jouw hart ligt, en dat is de focus leggen op je product en/of dienst. De voordelen van deze samenwerking met Finqle zijn:

  • Je kunt simpel facturen maken (of uploaden)
  • Je hebt binnen één werkdag je geld
  • Je hoeft nooit meer om te kijken naar je debiteurenbeheer
  • Je loopt nooit meer het risico op een non-betaling
  • Je kunt rustig slapen en genieten van het ondernemerschap

Meer informatie

Heb je nog vragen over freelance factoring of wil je meer informatie over het bedrijf zelf? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ze op. Je kunt ze op de werkdagen bereiken tijdens de openingstijden van 09:00 uur tot 17:00 door het volgende nummer te draaien: 085 3033 650. Kortom, een dienst die ik je zeker aan raden en waar je geen spijt van zult krijgen.