Gezocht op: Windscherm terras

Afgelopen tijd is het weer goed weer en aangezien veel van mijn gasten buiten zitten wilde ik graag windschermen op het terras hebben. Ik ben toen gaan kijken op internet onder ” Windscherm terras ”. Ik kwam vervolgens uit bij Xterior. Het bedrijf verkoopt onder andere parasols en windschermen. Op internet staan veel positieve recensies over Xterior. Zo staat er dat ze met professionele merken samenwerken en ook nog eens erg voordelig zijn. Daar is natuurlijk elke klant naar opzoek. 

Contact opgenomen

Op de website staat het telefoonnummer vermeld, waar ik vervolgens naartoe heb gebeld. Telefonisch werd ik erg prettige en professioneel te woord gestaan. Je kan duidelijk merken dat ook de mensen aan de telefoon verstand hebben van de producten die ze aanbieden. Ik heb vervolgens om een offerte gevraagd en de volgende dag kreeg ik die al opgestuurd per mail.

De offerte

De offerte zag er uitstekend uit. Alles stond duidelijk omschreven en wat betreft de kosten was het ook erg voordelig. Ik heb daarom ook besloten om het voort te zetten. Ze zijn toen de week daarna direct aan de slag gegaan en dezelfde dag was het al klaar. Inmiddels krijg ik veel positieve reacties vanuit alle hoeken. Kijk bij categorie Windscherm terras voor meer informatie.