24 uurs zorg

24 uurs zorg thuis

Ben je toe aan 24 uurs zorg die thuis bij je langskomt, helemaal op maat aangepast? Dan kunnen wij van Uw Zorgcompaan daar goed mee helpen. Zo kunt je bij ons zelf bepalen wat voor zorg je wilt, en dit is helemaal op maat aanpasbaar. Op deze manier willen wij alle wensen kunnen vervullen, om zo een prettige ervaring te maken. De zorg die wij aanbieden varieert uit au-pair zorg, dagzorg of nachtzorg. Wij willen samen met jou en je familie een zo goed mogelijk programma kunnen maken, om zo altijd de beste hulp te kunnen bieden. Samen zullen we alles bespreken, en zo op een betaalbare prijs komen. 

  Wij bieden deze oplossing om zo de cliënt in een veilige omgeving te kunnen verzorgen. Zo is het vooruitzicht om te verhuizen naar een tehuis vaak niet mooi. Het verlaten van het huis waar je al die tijd bent opgegroeid en de prachtige buurt waar je woont is niet leuk. Daarom bieden wij deze hulp aan. Wij werken vooral met zorg au-pair, Hierbij woont de verzorger bij u thuis om zo 24 uurs zorg te kunnen bieden. Deze zorg wordt uiteraard in overleg met jou en je familie samengesteld.

24 uurs zorg

Vragen en contact

Heeft u na het lezen van dit verhaal nog vragen, of wilt u graag in contact met ons komen? Dat is mogelijk via onze website. Ons team zal al uw vragen goed beantwoorden, en zorgt er altijd voor om behulpzaam te zijn. Wij hopen dat u contact met ons opneemt, en horen graag van u.