fysio de meern

Dit doet een fysio in De Meern allemaal

Er zijn een boel fysiotherapeuten in ons land maar ze zijn niet allemaal even goed. Ben jij op zoek naar een fysio in De Meern? Dan is het goed om eerst te weten wat voor soort fysiotherapeut je precies nodig hebt. Er zijn namelijk een heleboel specialisaties binnen dit vakgebied:

  • sportfysio
  • gespecialiseerd in knieën
  • gespecialiseerd in heupgewrichten
  • gespecialiseerd in rug

Dit zijn slechts enkele van de specialisaties die je kunt hebben als fysiotherapeut. Sommigen kunnen bovendien nog meer dan een ding. Een sportfysio is met name altijd zeer specifiek opgeleid. Deze persoon is ervoor opgeleid om jou te helpen snel te herstellen van een blessure maar ook om je prestaties te verbeteren. Zo’n fysio is dan ook vaak onmisbaar bij topsporters want deze personen vragen veel van hun lichaam.

fysio de meern

Wanneer je naar de fysio moet

Een fysiotherapeut helpt jou met pijn aan spieren en gewrichten. Dat kan allerlei oorzaken hebben, dus het is goed om eerst via de huisarts te gaan. Deze kan indien nodig andere zaken uitsluiten je zo goed op weg helpen in de juiste richting. Het is dan ook goed om een doorverwijzing te vragen als je zelf door de bomen het bos niet meer ziet als het aankomt op je keuze.