logo_footlogics-nl3_-e1442833313141

Heeft u achillespeesklachten? Klik hier voor meer informatie

Al een tijdje zit ik met mijn achillespeesklachten. Afgelopen zomer heb ik veel gesport en mijn spieren overtraind. Dat was het moment toen mijn achillespeesklachten serieuzer werden. Daarom leek het mij verstandig om mijn omgeving te vragen waar het aan kon liggen. Ik heb namelijk genoeg rust genomen en netjes aan mijn houding gewerkt.

Footlogicachillespeesblessure-300x300

Van mijn ploeggenoten kreeg ik te horen dat het kon liggen aan mijn schoenen en zolen. Deze zouden namelijk niet voor genoeg ondersteuning zorgen en mijn klachten erger maken. Dit las ik dan ook op de website van Footlogics, die mijn ploeggenoten mij geadviseerd hebben. Ook wilde ik meer te weten komen over de exacte oorzaken, omdat ik dit in de eerste instantie niet kon geloven.

Website

Op de website zocht ik naar meer informatie. Het is mij dan ook al gauw duidelijk dat mijn ploeggenoten inderdaad gelijk hadden. Voorheen lette ik niet veel op de schoenen en de zolen die ik in mijn schoenen heb gelegd. Daarnaast werden al direct oplossingen gegeven op de website, geweldig! Dit heeft mij enorm veel geholpen. Nu kan ik goed trainen, zonder de klachten ervan te ondervinden. Daarom raad ik Footlogics ook bij iedereen aan.