Professionele Salsales

Al jaren doe ik dansen samen met mijn partner. Dit doe ik met ontzettend veel plezier. Omdat wij een maand geleden verhuist zijn wilde we opzoek gaan naar een nieuwe dansschool. Toen we op Google zochten onder: Salsales, kwamen we uit bij La Esquina Cabana. Een zeer professionele dansschool met veel goede leraressen. 

Contact opgenomen

Telefonisch had ik contact opgenomen om te vragen of we Salsales konden krijgen. Dit was geen enkel probleem. Zo konden we de volgende dag al dansen. Het dansen beviel uitstekend. Ze geven je veel tips, om zo veel te kunnen leren. Daarnaast is het een hele prettige dansschool. Veel vriendelijke mensen die allemaal met veel liefde de sport beoefenen. Het is daarom ook echt een aanrader om eens een proefles te nemen. Het bedrijf is namelijk erg voordelig, levert professionele lessen en de mensen zijn fantastisch, dus wat wil je nog meer? Indien je een proefles wilt kan je te allen tijde contact opnemen. 

Ook voor andere dansstijlen kan je hier terecht. Wil je hier meer informatie over? Dan kan je een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen. Ze staan je graag te woord.