stilte retraite weekend in Nederland

Volg een stilte retraite weekend in Nederland

Kom tot jezelf tijdens een stilte retraite weekend in Nederland. Dit wil zeggen dat jij jezelf kan afzonderen en hiermee jezelf als het ware kan resetten. Even helemaal van de buitenwereld kunnen afsluiten en tot jezelf te komen. Vaak worden dit soort trainingen in een klooster of een ander afgelegen pand gedaan. Natuurlijk kan jij dit zelf thuis ook uitvoeren.

Via Hartenlicht heb ik hier voor het eerst kennis meegemaakt. Dit was op een stilte dag. Hier heb ik voor het eerst aan mindfulness meegedaan. Hier leer je om te leven met wat je nu aan het doen bent. Je houdt je niet bezig met morgen.

Geweldig stilte retraite weekend in Nederland gehad

Afgelopen maand heb ik een geweldige belevenis meegemaakt. Wat ik normaal doe, had ik voor een paar dagen in de kast gelegd. Mijn gewoontes, werken, eten , slapen, ofwel alles op de automatische piloot moest ik vergeten. Best wel lastig, vooral wanneer je net zo een hectisch leven als mij hebt.

Annemiek Rodenburg is de oprichtster van Hartenlicht en zij geeft deze stilteactiviteiten. Tijdens deze dagen heb ik geleerd om naar mijn hart te luisteren. Op deze manier heb ik geleerd om beter naar mijzelf te luisteren een rustmoment te kunnen nemen in een zeer hectische periode.