Handtas Liu Jo

Liu Jo is opgericht in 1995 in Capri in Italië door twee Italiaanse broers. Het merk richt zich op elegantie en kwaliteit en dat is terug te zien in de producten. Liu Jo heeft een breed aanbod aan tassen, accessoires en kleding. Zo zijn er rugzakken, schoudertassen en crossbody tassen van het merk, maar je kunt ook kiezen voor een handtas van Liu Jo. Daarnaast zijn er riemen, portemonnees, handschoenen, hoeden, sjaals en meer verkrijgbaar van het merk. Alle producten zijn van hoge kwaliteit.

Kwaliteit en elegantie

Er wordt rekening gehouden met mooie materialen en kleine details in het ontwerpen van de handtas van Liu Jo. Het doel van het merk is het creëren van tassen die de look van de vrouw of jongedame elegant maken. Zo’n handtas van Liu Jo past helemaal bij de moderne zakenvrouw. De tas is niet alleen mooi en kwalitatief goed, maar is ook praktisch. Met een handtas van Liu Jo komt de moderne en elegante vrouw stijlvol voor de dag, zonder in te leveren op praktische zaken.

Details van de handtas

Op de website van The Little Green Bag vind je drie kleuren van de handtas van Liu Jo. Deze handtas wordt ook wel Liu Jo Shopping Bag genoemd. De kleuren zijn crème, zwart en donkergrijs. De tas is van kunstleer en heeft een hoofdvak met een rits. Er zitten twee open vakken aan de voor- en achterzijde en in de tas zitten nog een open vak en een vak met een rits. De handtas wordt geleverd met een verstelbaar schouderhengsel.