slippers

Xsensible slippers kopen voor een vakantie

Wandelen is een erg populaire activiteit tegenwoordig. Er zijn enorm veel merken die wandelschoenen aanbieden, maar voor veel mensen is dit niet ideaal. Ze houden niet van die dichte, vaste schoenen die krap aanvoelen en zorgen voor een benauwd gevoel. Ze houden van openheid en vrijheid. Xsensible slippers kopen is dan de beste optie.

slippers kopen

Xsensible wandel slippers

Wandelschoenen kunnen zorgen voor een strak en benauwd gevoel, omdat voeten uitzetten door hitte. Er zijn enorm veel mensen die graag wandelen, maar die dichte schoenen niet prettig vinden. Wandel slippers zijn dan een perfecte oplossing. Xsensible wandel slippers worden geproduceerd met dezelfde zorg als de normale wandelschoenen. De schieten niet uit en je kunt er heerlijk mee wandelen. Ze zijn open, dus dit zorgt voor de luchtigheid en de vrijheid waar je naar zoekt en ze zien er ook nog eens stijlvol uit.

Trailschoenen

Trailschoenen zijn schoenen die geschikt zijn voor onverhard terrein, dus bijvoorbeeld in het bod, door de bergen of door zand. Ze bevatten altijd noppen voor goede grip en stabiliteit. Het is dus erg belangrijk dat je met trailschoenen gaat wandelen in de natuur en niet op de weg, want hierdoor zullen de noppen slijten waardoor de schoen minder lang mee zal gaan. 

Trailschoenen hebben vaak extra verstevigingen in de neus en in de hiel, maar de rest van de schoen is erg flexibel. Hierdoor is de schoen stevig, maar erg luchtig en open, omdat de zijkanten erg flexibel zijn.