bootstickers

Waar moet je op letten als je bootstickers gaan kopen?

Als je ervoor kiest om bootstickers aan te schaffen voor op je boot zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Je wilt natuurlijk niet dat je elke paar maanden nieuwe stickers voor je boot moet gaan bestellen. Zeker als de levertijd lang is en het vrij lastig is om de stickers op je boot te plaatsen. Hier kun je vinden waar je op moet letten, zowel bij de aanschaf als wanneer je de sticker zult gaan plaatsen.

bootstickers

Waar moet je op letten?

Als je bootstickers gaat kopen is het belangrijk dat je let op dat deze uv bestendig en bestendig tegen zout zijn. Wanneer dit niet het geval is zal de sticker snel lelijk worden of zelfs van je boot af gaan. Verder kun je er ook voor kiezen om een aantal dingen aan de sticker te personaliseren. Zo kun je zelf de grootte van de letters en het lettertype kiezen. Daarnaast kun je ook de kleuren van de letters aanpassen.

Het plaatsen van de sticker

Wanneer je de sticker gaat plaatsen is het belangrijk dat je het ondervlak eerst schoon en vetvrij maakt. Vervolgens zul je de plek waar de sticker komt en de plakkant van de sticker vochtig moeten maken.