Maatwerk aluminium jaloezieën

Maatwerk aluminium jaloezieën voor jou. Ben jij opzoek naar aluminium jaloezieën, maar heb jij in huis ramen die voor de meeste jaloezieën te groot of te klein zijn? Bij Marasol.nl ben jij aan het juiste adres voor het op maat laten maken van jaloezieën. De jaloezieën zijn te koop in veel verschillende kleuren en materialen.

Persoonlijke ervaring

Uit eigen ervaring weet ik hoe vervelend het is als je jaloezieën wilt maar nergens de juiste maten kan vinden. Zo heb ik een raam in de woonkamer van 3 meter breed en 4 meter lang. Dat was wel een grote zoektocht om de juiste maten te vinden. Ook heb ik een dakraam waar ik ook graag aluminium jaloezieën wil plaatsen, maar daar kon ik geen goede jaloezieën voor vinden. Ik was opzoek naar jaloezieën die voor het dakraam bestemd waren. Bij Marasol heb ik alles gevonden wat ik nodig had voor mijn ramen

Meer weten?

Wil jij weten hoe het allemaal werkt als jij een aluminium jaloezieën op maat laat maken. Kijk dan gerust rond op de website of neem contact op met Marasol. Je wordt hoe dan ook geholpen met jouw onduidelijkheden of vragen. Meet van tevoren eerst goed de maten van jouw ramen, zodat je goed weet wat je door gaat geven. Het wordt dan ook speciaal voor jou gemaakt, dus er is geen weg meer terug als ze eenmaal op gewenste maat zijn.