bumet-logo

Zetwerk metaal is echt vakmanschap

Het bedrijf waar ik werk maken wij vaak producten van materialen zoals metaal. Elke opdracht heeft ook weer een andere techniek nodig en daarom laten wij het zetwerk metaal extern uitvoeren. Zo weten wij zeker dat de klant kwaliteit krijgt en wij kunnen er dan voor zorgen dat wij ons concentreren op waar wij goed in zijn.

Nieuw bedrijf

Het bedrijf waar wij mee samenwerkte was helaas gestopt met zetwerk metaal. Voor ons was dit heel erg jammer, omdat wij de kwaliteit van het vorige bedrijf altijd heel erg konden waarderen. Zelf ben ik op zoek gegaan naar een nieuw bedrijf dat dezelfde kwaliteit levert.

 

Een van de bedrijven die ik benaderd heb is Bumet. Van een collega had ik begrepen dat zij waarschijnlijk wel goede kwaliteit zetwerk voor metaal konden leveren voor een goede prijs.

Met het bedrijf heb ik daarom contact opgenomen. Na het telefonische gesprek was ik wel enthousiast en daarom hebben wij een opdracht uitbesteed aan het bedrijf.

De kwaliteit die wij terugkregen was geweldig en de prijs was ook nog eens goedkoper dan het vorige bedrijf waar wij samen mee werkte.

bumet-3376Gelukkig hebben wij op tijd een goed bedrijf gevonden!