opticien veldhoven

Opticien Veldhoven inschakelen

De ideale oplossing voor jezelf of je kinderen? Dan ben je bij Foudraine by Beau aan het juiste adres. Het is een opticien Veldhoven wat al jarenlang een begrip is in Veldhoven en omstreken. Het bedrijf beschikt over een uitgebreide dienstverlening. Zo kan je bij hun terecht voor harde, zachte en nachtlenzen. Daarnaast kan je ook dit bedrijf inschakelen voor brillen (ook voor kinderen). Het is daarom ook echt een aanrader om hier eens langs te gaan.

opticien veldhoven

Kindvriendelijke opticien

De opticien in Veldhoven probeert het voor kinderen zo leuk mogelijk te maken. Hoe dan zal je wel denken? Nou Foudraine by Beau heeft een speciale speelhoek gemaakt voor kinderen. Hier kunnen ze televisie kijken, met een spelcomputer spelen of diverse spelletjes doen. Zo hebben zij voor ieder kind wel wat leuks, zodat je rustig je eigen ogen kunt opmeten of een intake gesprek kunt voeren. 

Het bedrijf levert een groot assortiment aan kinderbrillen. Dit in allerlei verschillende kleuren, maten en merken. Zo zorgen zij ervoor dat er altijd wel een geschikte bril bij zit. Benieuwd wat ze voor jou kunnen betekenen? Neem dan eens een kijkje op de website.