Candiplex

Voedingssupplementen zijn een goede toevoeging aan uw dagelijkse eetpatroon. Met goede supplementen voegt u wat extra toe aan uw eten en drinken.

Candiplex Strong is een kwalitatief goed voedingssupplement dat ontwikkeld is door Venamed. Dit bedrijf is gespecialiseerd in natuurlijke gezondheidsproducten en heeft al vele jaren ervaring met het samenstellen van complexpreparaten. 

Ingrediënten

Venamed Candiplex bevat een aantal vitaminen en mineralen, zoals calcium en zink en vitamine C, E en biotine. Deze vitaminen en mineralen worden aangevuld met een aantal hoeveelheid Caprylzuur. Een zeer goede toevoeging aan uw dagelijkse eetpatroon!

Ook vegetariërs kunnen het voedingssupplement gerust innemen. Alle ingrediënten zijn namelijk volledig plantaardig en ook zijn zelfs de hulzen van de capsules zijn vegetarisch.

Candiplex strong

Candiplex Strong bevat een combinatie van kruiden en plantenextracten. Naast een aantal hoeveelheid Caprylzuur bevat Candiplex Strong ook nog een extra knoflook extract. Dit knoflook extract versterkt uw afweer tegen ongunstige bacteriën en schimmels.

Bestellen

Venamed Candiplex kunt u erg voordelig bestellen bij Gezondheidswebshop.nl. Zij bieden u een aantal kortingen aan als u meerdere potjes Candiplex tegelijk bestelt. Zo ontvangt u al 5% korting bij een bestelling vanaf 2 potjes.

Woont u in Nederland of België, dan wordt Candiplex gratis bij u thuisbezorgd!

Voor meer informatie, bezoek de website: https://www.gezondheidswebshop.nl/