Een goede herenschoen

Voor mannen is fashion toch net wat minder belangrijk dan voor vrouwen. Maar toch zijn tegenwoordig meer mannen dan je denkt bezig met hun uiterlijk en kleding. Steeds vaker gaan mannen naar een schoonheidsspecialiste of laten ze iets aan hun uiterlijk veranderen. Dit betekent dat outfits voor mannen ook steeds belangrijker worden. Vroeger konden de vrouwen voor de mannen gaan shoppen maar tegenwoordig is dat wel anders. Vroeger deed je er mannen geen plezier mee om lekker een dagje in een grote stad te gaan shoppen, nu is dat het tegenovergestelde. Dit geldt natuurlijk niet voor iedere man maar steeds meer mannen gaan het ook leuk vinden om mooie kleding items te kopen. Schoenen is daar 1 belangrijk onderdeel van. En met het wisselvallige weer in Nederland zijn goede zomer- én winterschoenen geen overbodige luxe.

Een goede zomerschoen

We zitten alweer even in de lente en dan is de zomer ook alweer om de hoek. Schoenen zijn misschien niet het eerste waar je aan denkt op een warme zomerdag maar toch is dit ook belangrijk.  Als je lekker naar het strand gaat zijn teenslippertjes natuurlijk het fijnst. Dan wil je er niet aan denken dat er allemaal zandkorrels in je net nieuw gekochte schoenen komt. Stijlvolle heren schoenen voor de zomer zijn loafers. Lekkere instappers die er in allerlei kleuren en patronen zijn. Het is maar net waar jij van houdt. Als je ze koopt van een lekkere ademende stof kreeg je ook niet van die zwetende voetjes in de warme temperaturen. Maar er zijn ook heren sneakers die prima in de zomer kunnen! Kijk bijvoorbeeld eens bij het merk Hogan dat te koop is bij Van Arendonk. Kies voor mooie lichte kleuren zoals beige, wit en lichtgrijs en jij bent helemaal hip in de zomer. 

Een goede winterschoen

We hebben net een aantal hele koude winterdagen achter de rug waarbij je misschien deze tips voor winterschoenen wel had kunnen gebruiken. Tijdens de wintermaanden is het namelijk helemaal belangrijk om je voeten goed te beschermen. Warmte verdwijnt namelijk als eerst uit je tenen en vingertopjes. Goede, warme schoenen zijn daarom niet onbelangrijk tijdens de koude temperaturen en sneeuw. De welbekende snow boots zijn belangrijk als het echt sneeuwt of vriest en je moet toch naar buiten. Maar als je er toch fashionable uit wilt zien in de winter zijn er ook ander soort mooie winterschoenen voor heren. Denk bijvoorbeeld aan laarsjes. De Chelsea boot is een welkbekend model schoen voor de man als je voor net wat chiquer wilt gaan dan gewoonlijk.