reinders

De ideale festival look voor deze zomer!

De zomerse festivals staan voor de deur, en we hebben natuurlijk al een paar goede festivals gehad. Maar op elke festival worden er foto’s gemaakt. Maak je ze zelf niet, dan doen andere mensen dat wel, of eventueel de fotograven die er rond lopen. Daarom is het natuurlijk belangrijk om er leuk uit te zien. En je outfit speelt daar natuurlijk een grote rol in. Want wat doe je aan? Wat is vooral ook praktisch? En wat ziet er dan ook nog leuk uit? Gelukkig is er genoeg keus waar je uit kan kiezen. Je hebt verschillende merken als Nikkie, Reinders en Gucci.

Ga jij voor een broek, rokje met top of toch een jurkje?

Je hebt natuurlijk gigantisch veel keuze aan kleding wat je aan kan trekken. Want er zijn genoeg leuke outfits te bedenken. Want je wilt natuurlijk wel een leuke outfit hebben, die dan ook nog praktisch is, niet te warm of niet te koud want dat is ook zo vervelend natuurlijk en je wilt er natuurlijk super leuk uit zien.

Neem bijvoorbeeld een outfit met een broek. Super praktisch natuurlijk. Je kan gewoon lekker dansen zonder dat je hoeft na te denken of alles nog goed ziet en of je niets verkeerds ziet. En dan kan je natuurlijk ook gewoon een leuk topje erop dragen, of een leuk shirtje erop, en je bent klaar om te gaan. En het mooie aan een outfit met een broek is natuurlijk, dat je hier elke schoen soort onder aan doen. Want dat is natuurlijk fijn. En je kan gelijk alles combineren met elkaar. Dat is natuurlijk het voordeel aan het dragen van een broek.

Wanneer je een leuke rok aan doet, heb je eigenlijk hetzelfde idee als met een broek natuurlijk. Maar het ding hiermee is natuurlijk wel dat je wel vaak goed moet nadenken met bukken of dat alles wel goed zit. En je hebt wel super veel variatie natuurlijk. Want je hebt korte rokken, langere rokken, midi rokken. En ze komen natuurlijk in alle printjes en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan stippen, strepen of een bloemenprintje. En het fijne is ook, dat rokken ook in alle soorten stoffen komen. Dat is ook altijd wel fijn voor het weer.

En jurkjes zijn net als rokken, je hebt ze in verschillende lengtes. En dat maakt het wel heel erg fijn. Want je hebt natuurlijk zo je outfit aan getrokken. Want je trekt gewoon een jurkje aan, en je bent klaar om te gaan. Klaar om te feesten. Een paar leuke schoenen eronder en je bent klaar.