Alle ingrediënten voor een spetterend tuinfeest

De zomertijd is weer ingegaan en dat betekent dat het warmere weer ons de komende maanden weer komt verblijden. Want hoewel de maanden met al die feestdagen best leuk zijn, zijn ze ook een beetje koud. En in tijden dat het koud is blijven we liever lekker warm en knus binnen. Niks mis mee natuurlijk maar het zijn alles behalve de perfecte omstandigheden voor een tuinfeest en laten we van een tuinfeest nou wel weer heel erg blij worden. Daarom eren we in dit blog de zomertijd, de heerlijke en spetterende de tuinfeestjes die we hierdoor binnenkort weer kunnen geven en delen we graag wat tips en tricks met je over hoe je van een tuinfeest een knalfeest maakt.

De aankleding van je tuin

Uiteraard zijn je gasten en drankjes en hapjes ontzettend belangrijk maar ik ben van mening dat de aankleding je feestje kan maken of kan kraken. Wat zeg nou zelf, themafeestjes zijn stiekem toch gewoon veel leuker dan normale feestjes. Hoe dit komt? Omdat iedereen voor een themafeestje net even iets meer moeite doet. Je gasten zijn net even iets langer bezig met het uitzoeken van hun outfit en staan net even iets langer voor de spiegel. Omdat ze er meer mee bezig zijn, zijn ze ook meer betrokken bij je feestje en staan ze te popelen om iets van deze avond te maken. De tuin is de perfecte locatie voor en sprookjesthema maar ook een superheldenthema, een sterrenthema of een andere thema kunnen prima worden verwerkt in deze locatie. Tip: Stuur originele handgeschreven uitnodigen in je thema om het helemaal af te maken. Wedden dat iedereen vanaf minuut één enthousiast is.

De indeling van je tuin

Heb je toevallig al nagedacht over hoe je, je tuin wilt indelen? Meestal worden er hier en daar wat statafels geplaatst maar is dat genoeg? Als je wil gaan voor een spetterend alles-in-een feestje dan moet je helaas wel iets meer uit de kast halen dan alleen sta tafels. Creëer een loungegedeelte, een dansgedeelte, een gedeelte waar mensen kunnen staan maar vergeet ook zeker de catering en eventueel een gedeelte voor een spel niet. De indelingen van je tuin is minstens net zo belangrijk als je wil gaan voor een geslaagd feest.

Een spetterend extraatje

Wil je, je gasten echt verrassen? Dan is het tijd om je eens te verdiepen in special effects. Zoals de naam al doet creëren deze effects net dat beetje meer, dan beetje extra wat van jouw tuinfeest een daverend succes zal maken. Bij special effects kan je denken aan een discobal, een rookmachine, een lichtgevende dansvloer, een confetti blaster, een vuurwerk manier en ga zo maar door. Neem eens online een kijkje voor het uitgebreide aanbod. 

Bands/artiesten

Luxonos ondersteund graag bands om hun optredens zo makkelijk mogelijk te maken. De artiesten kunnen daardoor doen waar ze goed in zijn; muziek maken en het publiek vermaken. Bekijk hier wat wij voor jou kunnen betekenen!